Visie

Onze visie…

De visie van Dagbesteding Sofie`s Care is dat de deelnemers binnen de kleinschalige dagbesteding een veilige en vertrouwde plek hebben waar je je kunt ontwikkelen op je eigen niveau. Doordat we kleinschalig zijn bieden we zorg op maat. De verbinding met de maatschappij vinden we heel belangrijk. Dit bieden wij u bij Dagbesteding Sofie`s Care.

Dagbesteding Sofie`s Care wil die plaats zijn: een sfeervolle, huiselijke plek waar je mag zijn wie je bent. Een plek waar je je gekend en gehoord voelt. Dit betekent dat medewerkers van Dagbesteding Sofie`s Care zich voor de volle 100% zullen inzetten om er voor de deelnemers te zijn.

Dagbesteding Sofie`s Care zal de mensen stimuleren om actief en in beweging te blijven door voor een positieve, en warme sfeer te zorgen, waarin wordt gekeken naar de vragen, wensen en de mogelijkheden van de deelnemers.

Bij Dagbesteding Sofie`s Care is alles rolstoel toegankelijk.

Volg ons via Facebook
error: Het is niet toegestaan om onze teksten te printen of om foto`s op te slaan. Wilt u bepaalde teksten of foto`s opslaan, stuur dan een mail naar info@sofiescare.nl