Voorzieningen

Dalerpeel en haar voorzieningen…

In het dorp staat een modern Nederlands Hervormd kerkgebouw. Ook beschikt het over sportvelden voor voetbalvereniging NKVV, een Outdoor Fitness Park en over een touwtrekvereniging. Er is een ijsbaan die ook als kraamkamer fungeert voor verscheidene kikkersoorten.

Het outdoor fitness park

Daarnaast zijn er een onder meer een vogelvereniging en een volleybalvereniging.
Op het gebied van onderwijs en economie is er een sterke band met Coevorden.


Sinds 2007 staat in Dalerpeel de nieuw gebouwde multifunctionele accommodatie “Het Spectrum” die onder andere onderdak biedt aan Dorpshuis De Breiberg, de Willem-Alexanderschool en een peuterspeelzaal.

MFA buitenaanzicht

Vanaf 2015 beschikt het dorp ook over een Dorpswinkel. Deze wordt gerund door enkele vrijwilligers en is bedoeld voor de zogenoemde “vergeten” boodschappen.

Dorpswinkel Dalerpeel

Al enkele jaren kent Dalerpeel ook een speciaal aangelegde Beleeftuin. Een gebied waar iedereen van mag genieten. De Beleeftuin is voorzien van een eigen waterbron en er zijn zitjes waar bezoekers kunnen genieten van de natuur.

De Beleeftuin

En nu dan ook vanaf 1 september 2020 Dagbesteding Sofie`s Care.

Entree naar Sofies Care
Volg ons via Facebook
error: Het is niet toegestaan om onze teksten te printen of om foto`s op te slaan. Wilt u bepaalde teksten of foto`s opslaan, stuur dan een mail naar info@sofiescare.nl